Onze Cursussen

Geaccrediteerde ICF Cursussen

Hollistische Ademhalingstherapie Cursus

Hieronder vindt u de modules uit deze cursus.

Bewustzijn

Bewustwording met de wereld en alles waarmee je leeft. Het beheersen van alle verschillende emoties en stemmingswisselingen.

Ademhaling

Een goede ademhaling is essentieel. Onze emoties worden weerspiegeld in onze lichaam en dit kan onze gezondheid beïnvloeden. Dit kan met een goede ademhaling worden geneutraliseerd.

Trauma/EFT

Alle gebeurtenissen in onze leven kunnen een trauma veroorzaken. Dit kan onze hele leven beïnvloeden. Met EFT kunnen we deze trauma's verwijderen.

Bio-Energie

Bio-energie biedt emotionele, mentale, spirituele en fysieke balans van het lichaam. Dit is een techniek waarmee we onze lichaam kunnen helen. Alles bestaat uit energie, ook ons lichaam, dus kunnen we dit met energie ook helen.

Wat is ICF

ICF (of International Coach Federation) is een organisatie zonder winstoogmerk, samengesteld uit individuele leden die professionals zijn, afkomstig uit de ganse wereld en die optreden als coach in het zakelijke of privé leven. ICF is op dit ogenblik de grootste organisatie voor coaches ter wereld.

Zo telt deze organisatie maar liefst meer dan 30.000 leden, afkomstig uit meer dan 132 landen en gegroepeerd in meer dan 165 afdelingen. Meer dan 23.000 leden zijn gecertificeerde coaches.

Human design cursus

Human Design een een systeem bedacht door Ra Uru Hu in de jaren 80. Het gaat er van uit dat jouw krachten en zwaktes vasttaan als je geboren wordt. Daarom hebben de keuzes die je maakt invloed op alles en iedereen om je heen. Door het ontdekken van Human Design krijg je meer inzicht in waarom je keuzes maakt en hoe jouw design je persoonlijkheid beïnvloedt

NLP cursus

De term Neuro Linguïstisch Programmeren, tegenwoordig beter bekend als NLP, staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop volgens reageren.

Workshops

Elke maand organiseren wij verschillende workshops met verschillende thema’s.  Zie hieronder de verschillende thema’s waarin wij ons als academie hebben gespecialiseerd.

nl_NLNederlands
× Stel direct uw vraag